WEBINAR: je intuïtie gebruiken

Gratis webinar Maandag 20 augustus 20.00 – 21.15 uur
Aanmelden via formulier onderaan de pagina

De huidige onzekerheid en veranderingen helpen ons om ‘wakker te worden’ en te doen waarvoor we gekomen zijn. We kunnen de komende jaren een kwantumsprong maken naar een nieuwe wereld als we ons bewust worden van onze mogelijkheden.

Belangrijk instrument is het gebruiken van je intuïtie. Dit webinar geeft je handvatten. Ik leg uit hoe je rustig en krachtig de transformatie en chaos in 2020 door kunt komen en hoe je dichter bij je intutie komt. We doen ook weer een zelfhelingsoefening, waarmee we een stap in de richting van het leven van je missie maken.

Ik geef informatie door die wat ik de afgelopen tijd heb verzameld en ook zal ik een boodschap doorgeven die ik zelf door krijg:

  • Wat gebeurt er? In welk proces zitten we? Een breder perspectief op het geheel.
  • Wat houden de veranderingen in?
  • De bouwstenen voor je intuïtie
  • Een zelfhelings oefening die je verder helpt

Ik wil je met dit webinar je rust, vertrouwen meer bewustzijn en heling brengen. Er is alle reden om vertrouwen te hebben in de toekomst, ook als je minder inkomsten hebt.