Wakker worden webinar 1 april

woensdag 1 april om 20.00 uur – 21.30 (gratis)

change

Over de veranderingen in de wereld en weerstand verhogen via zelfheling

NB: dit webinar heeft dezelfde inhoud als het webinar van 30 maart en wordt extra gegeven vanwege de grote belangstelling

MELD JE AAN VIA HET FORMULIER ONDERAAN DE PAGINA

De huidige crisis is er niet zomaar. Hij ontregelt ons leven en het leed en de impact op de gezondheidszorg over de hele wereld is ongekend. Maar er is geen reden tot angst. Er is nog een ander perspectief. Hij biedt juist mogelijkheden tot bewustwording en een sprong voorwaarts in ons leven. De omstandigheden helpen ons om ‘wakker te worden’ en te doen waarvoor we gekomen zijn. We maken de komende jaren een kwantumsprong naar een nieuwe wereld.

Ik deel in dit webinar zo veel mogelijk waardevolle en nieuwe informatie. Ik leg uit hoe dat wakker worden werkt, wat jou daarbij helpt om erger te voorkomen. Dat en nog meer vertel ik in het webinar op maandagavond 30 maart. We doen ook meteen een nieuwe zelfhelingsoefening, waarmee we een stap in de goede richting maken.

Ik geef belangrijke informatie door van wat ik de afgelopen tijd heb verzameld en ook zal ik boodschappen doorgeven die ik zelf door krijg:

  • Wat gebeurt er? In welk proces zitten we en welke stappen doorlopen we? Een breder perspectief op het geheel.
  • Wat houdt die nieuwe wereld in?
  • Hoe we juist nu onbewust de ziekte bevorderen – een ander perspectief uit eigen ervaring
  • Hoe het werken aan de emotionele oorzaken je sterker maakt, je weerstand verhoogt en minder vatbaar doet zijn.
  • De longtrauma’s die longklachten kunnen veroorzaken
  • Een zelfhelings oefening die je verder helpt

Er is alle reden om vertrouwen te hebben in je zelfhelende vermogen en ook in de toekomst

NB: ik zal GEEN medische vragen beantwoorden wel geef ik tijdens het webinar een aantal praktische tips voor je gezondheid in het webinar.

Ik wil met dit webinar je rust, vertrouwen meer bewustzijn en heling brengen. Er is voor deelnemers een gratis vervolg waarin we meer oefeningen gaan doen.

Let op: Ook als je maandag er niet bij kunt zijn, schrijf je dan toch in, het webinar zal nog enkele dagen beschikbaar blijven.