Over Ronald de Waal

ronald de waal

Ik heb de afgelopen jaren veel informatie verzameld over hoe we met het universum kunnen samenwerken en over de veranderingen die we nu doormaken. Het toepassen van wijsheden uit oude beschavingen zoals van de Maya’s, indianen en aboriginals hebben veel positieve veranderingen gebracht in mijn leven en in dat van mijn cliënten. Ik word nu geholpen om deze kennis maar vooral ook mijn levenswijsheid te delen. Het gaat er niet om dat ik de wijsheid in pacht heb, maar dat we samen vermenigvuldigen door te leren en ervaringen te delen.

Je bent echt tot veel meer in staat dan je denkt zo is mijn ervaring. Mijn doel is dat je zelf weer verbinding krijgt met je eigen wijsheid en meesterschap. Ik geloof dat je, net als iedereen in deze bijzondere tijd, een unieke plek op aarde hebt. Ik help jou als gevoelsmens op te ruimen wat nog in de weg zit om rustig en krachtig jouw plek op aarde in te nemen. Zo creëer je rust en harmonie in je omgeving en bouw je mee aan een mooiere samenleving.eh