2020

A Wakker worden inleiding

We zitten midden in een verandering van tijdperk

De overgang naar een nieuw tijdperk, het aquariustijdperk gaat niet zonder slag of stoot. Dat wordt nu zichtbaar in heftige gebeurtenissen en veranderingen tussen 2020 tot 2023. Het gaat gepaard met meerdere crisissen, vele schandalen die naar boven komen en nieuwe massaprotesten. Het kan ook positieve veranderingen in je eigen leven opleveren. Deze eerste jaren van de nieuwe tijd bieden versnelling van veranderingen en nieuwe technieken waarmee je versneld kunt bereiken wat je wilt. Het vraagt wel oefenen.

Welkom bij jouw persoonlijke verandering

Voel je je gevangen in het leven dat je hebt opgebouwd? Wil je het anders doen, maar ben je bang om iets te verliezen? Je hebt altijd een keuze. Deze tijd van crisissen helpt ons om daarvan bewust te worden: Is dat wel wat ik ECHT wil?
Verandering is spannend. We houden we van zekerheid en veiligheid. Dus blijven we zo lang mogelijk zitten in dat keurslijf dat we onszelf hebben aangetrokken. Zelfs als dat gaat knellen. Totdat het zo erg knelt dat we gedwongen worden om het anders te gaan doen. Dan kun je niet anders dan je angst in de ogen kijken en stappen maken. Dan ga je buiten je comfortzone en is er ineens veel meer mogelijk dan je had gedacht.

Wat gebeurt er in de wereld?

De corruptie en manipulatie door politici en multinationals wordt duidelijk. De meeste mensen, ook de politici, zijn van goede wil en zijn niet ‘het kwaad’. Goed en kwaad, twee kanten van dezelfde medaille, kennen we allemaal. Er wordt in complottheorieën gesproken over duistere krachten die ons klein willen houden door ons angst aan te jagen, bijvoorbeeld door een dodelijk virus te creëren. En dat we dat kwaad moeten bestrijden. Maar strijd roept nog meer strijd op, dat is de oude manier van reageren. Als ik het goed begrijp is dat de reactie die de mensheid 12.000 jaar geleden ook had en die tot een verwoestende oorlog leidde. Die fout maken we nu niet meer opnieuw. Probeer om de boosheid en het negatieve in jezelf niet weg te stoppen maar te omarmen. Het mag er zijn. De oplossing ligt niet buiten ons, maar zit juist in ons.

Van de matrix naar meesterschap

Dan zijn er theorieën dat we gevangen zijn in ‘the matrix’ en dat de machthebbers een nieuwe wereldorde willen. Maar we zitten niet gevangen en we hebben juist als mens de kracht om onszelf te bevrijden, we kunnen veel meer dan we denken. Mijn doel is dat je zelf weer verbinding krijgt met je eigen wijsheid en meesterschap. Ik leg in deze cursus een andere manier, de manier binnendoor uit.

Ontvang veel nieuwe informatie

DE waarheid bestaat niet. Ieder heeft zijn eigen levenslessen en zijn eigen waarheid. Ik deel mijn levenslessen en wat ik verzameld heb aan informatie. Gebruik de informatie die je raakt en pas dat toe in je leven. De jaren 2020 tot en met 2023 ontvangen we bijna ongemerkt energieën en informatie als we daar voor open staan. In deze cursus ontvang je veel nieuwe informatie en technieken,Je merkt misschien dat je snel moe bent, dat kan zijn omdat je lichaam reageert op die nieuwe energieën.

Wakker worden is aan jezelf werken en je bijdrage kennen

Wakker worden is bewust zijn van het proces en vanuit rust en vertrouwen de veranderingen ondersteunen. Het is bewust gebruik maken van de nieuwe tijds mogelijkheden en voldoening ervaren door je unieke bijdrage te leveren. Dat vraagt om werken aan jezelf.

We worden gebombardeerd met informatie die ons in negatieve emoties brengt, denk maar aan de angst voor Corona. De kunst is om dagelijks eraan te werken om je emoties positief te houden. Dat werkt door in helderheid van denken en in je lichaam, zo verhoog je ook je weerstand. Dat doen we in deze cursus door je trillingsfrekwentie bewust te verhogen. Het gaat dus niet alleen om de kennis die ik meegeef, maar vooral om de verandering in jezelf. Zodat je anders in de wereld staat en bewuster jouw bijdrage kunt leveren. En als we dit gezamenlijk doen veranderen we de wereld. Deze cursus geeft vertrouwen in dat proces omdat je het bij jezelf ervaart.

Bewust zijn brengt rust en ontspanning

Bewust je plek innemen vraagt moed, vertrouwen en helderheid.
Helderheid zodat je -door alle ruis heen, in alle chaos om je heen- weet wie je echt bent.
Durven vertrouwen en te luisteren naar je diepste verlangen, ook als het moeilijk/ongemakkelijk is.
Moed om stevig te (blijven) staan in je gevoelens en verlangens.
Bewust je plek innemen brengt rust, ontspanning en gelijkwaardigheid.

Praktisch

in de volgende hoofdstukken zullen er oefeningen worden aangeboden om meer meesterschap te bereiken en je trilling te verhogen.
De bonuswebinars zijn ’s avonds, en altijd terug te kijken, je ontvangt die link apart.

Sta je open voor de magie van het leven?

Magie is als je iets nog niet kunt verklaren vanuit je bestaande kaders. Ga je mee op ontdekkingsreis in de volgende hoofdstukken?