change cursus

Wakker worden in de nieuwe wereld

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
69
Schrijf je in

2020 is een jaar van versnellingen, crisis en grote veranderingen. We maken een quantum sprong naar een nieuwe wereld. De omstandigheden helpen ons om ‘wakker te worden’ en te doen waarvoor we gekomen zijn. Om een sprong te maken naar bewust te leven, dat is vanuit je hart voluit en samen met anderen leven. Het is herinneren wie je echt bent, wat je echt wilt en daarvoor gaan staan. Hoe sneller we dit samen doen, hoe groter de verandering die we zullen gaan zien. Met zo veel mogelijk mensen kunnen we bouwen aan die verandering. Doe je mee?

Ontdek in deze cursus wat er verandert, welke nieuwe mogelijkheden er nu zijn. En vooral ook dat je veel meer bent dan je denkt en waarom je hier bent. Je hoeft niet te veranderen, maar je kunt wel veel meer dan je denkt. Je hoeft je alleen bewust te worden wat er speelt in jouw leven en in de wereld, en die nieuwe mogelijkheden zelf bewust te benutten. Deze cursus biedt een andere blik en een praktische basis waarvan uit je zelf nieuwe stappen kunt gaan maken. En vanwaar we samen de verandering kunnen creëren die we zo graag willen.

Inhoud: 10 lessen/ hoofdstukken en 2 webinars, met oefeningen.
LET OP: Het is de bedoeling dat je de vaardigheden ontwikkelt door te oefenen en dat je de oefeningen dus vaker doet. Je kunt in je eigen tempo doen. Elke 4 dagen komt een nieuwe les beschikbaar maar het wordt aanbevolen om de visualisaties en langer te doen voor het beste resultaat.

De echte ontdekkingsreis bestaat niet uit het zoeken naar nieuw land, maar in het zien met andere ogen – M. Proust

Bestellen? ga naar de homepagina